Jak w temacie poszukuję nosidła dla dziecka w wakacje córka będzie miała 16 mies więc noszenie w chuście z przodu odpada

Proszę o pomoc i wskazówki na co zwracać uwagę przy zakupie, domyślam się że na pewno waga jest ważna ale co jeszcze???
Moderatorzy: PiotrekP, Moderatorzy
Przede wszystkim musi być bezpieczne i wygodne dla maleństwa.Ja noszę swojego malucha w nosidełku firmy F7Pro.Dla Twojej wygody dobrze gdy nosidełko wyposażone jest w pas biodrowy oraz kilka schowków.Bardzo ważne by posiadało baldachim chroniący dziecko przed słońcem.Myślę że przy kupnie tego rodzaju sprzętu nie należy oszczędzać.Najlepiej kupić sprzęt sprawdzonej,dobrej marki.W końcu chodzi o bezpieczeństwo dziecka.anagas pisze:Nie wiem czy taki temat już byłja niestety nie mogę nic na forum znaleźć więc jak co to proszę o przekierowanie!
Jak w temacie poszukuję nosidła dla dziecka w wakacje córka będzie miała 16 mies więc noszenie w chuście z przodu odpada![]()
Proszę o pomoc i wskazówki na co zwracać uwagę przy zakupie, domyślam się że na pewno waga jest ważna ale co jeszcze???
Wazne dla Ciebie:anagas pisze:...Proszę o pomoc i wskazówki na co zwracać uwagę przy zakupie, domyślam się że na pewno waga jest ważna ale co jeszcze???
Mercedesy;) sporo czasu będziesz z małym w górach przebywał?xVRoBVx pisze:Kid comfort II lub III cena II(699) a III(mogę kupić za 900 w dobrej promocji) ktoś może ma i testował jedno z nich.
lub Salewa Koala II cena(699)
Jak tylko mała będzie siadać to oczywiście ruszamy na szlaki górskie, to jest inwestycja do 3-4roku życia więc na pewno zaliczymy kilkadziesiąt wypraw górskich. Mamy chustę ale na warunki górskie jednak myślę że nie zawsze się sprawdzi.janek.n.p.m pisze:xVRoBVx ja mam tylko lafume na sprzedasz
http://allegro.pl/nosidlo-lafuma-walkin ... 16323.html
Mercedesy;) sporo czasu będziesz z małym w górach przebywał?xVRoBVx pisze:Kid comfort II lub III cena II(699) a III(mogę kupić za 900 w dobrej promocji) ktoś może ma i testował jedno z nich.
lub Salewa Koala II cena(699)
mój ma 3 lata jak był młodszy to nie chętnie chciał tam siedzieć, a jeżeli już to wolał na barana lub na ręcexVRoBVx pisze:Jak tylko mała będzie siadać to oczywiście ruszamy na szlaki górskie, to jest inwestycja do 3-4roku życia więc na pewno zaliczymy kilkadziesiąt wypraw górskich.