Morsy
Moderatorzy: Dziadek;), Moderatorzy
Re: Morsy
Z dzisiejszego morsowania licznej częstochowskiej grupy:
https://photos.app.goo.gl/wY4HF6HBNqZDVtH8A
https://photos.app.goo.gl/wY4HF6HBNqZDVtH8A
No Panowie ...Szacun
>Nec temere, nec timide. Bez zuchwałości, ale i bez lęku.<
>Pielęgnujcie przypadkową życzliwość i piękne czyny pozbawione sensu.<
>Kobiety nie zmienisz-możesz zmienić kobietę ale to nic nie zmieni <
Wzruszająca wiara we mnie, Panowie!
Zbyszek, jak po prostu w to nie wierzę!!!!!, że można tak morsować bez grymasu bólu na obliczu!
Tego nawet badania radzieckich naukowców nie mogą potwierdzić!
Gdybym to tylko ja był albo Marcin. Ludzie gór kochają cierpienie. Ale jak widzisz Jolu mnóstwo ludzi się tak bawi, kobiety również. A w niedzielę to nawet spotkałem emerytkę z mojej szkoły, uśmiechniętą od ucha do ucha.
W środę w będziemy z Marcinem o 19.00 nad Chechłem. Może nie sami.
W środę w będziemy z Marcinem o 19.00 nad Chechłem. Może nie sami.
Zbyszku ja od samego patrzenia jak moczycie się to się przeziębiłem, to co dopiero jak bym tak wlazł do tej lodowatej wody .
Zagadza się - mnóstwo ludzi się tak bawi, moje koleżanki kąpią się co najmniej raz na tydzień w Bałtyku.
Ale mi chodziło o Twój spokój i rozluźnienie na obliczu.
Jak się kąpałam w Pacyfiku na Kamczatce, gdzie prąd Oja Siwo zapewnił temperaturę wody w okolicy 7 stopni to nie mogłam powstrzymać grymasu, a wręcz krzyku w kontakcie z tą lodowatą wodą. Tak samo zresztą Kuba.
Nawet tego nie wiedziałam, zostaliśmy zdemaskowani na zdjęciach, he he.
Zbyszek dziękuję za pomysł z sauną.
Fajnie to wyszło
Brawa dla Soni za debiut
Jest moc
Fajnie to wyszło
Brawa dla Soni za debiut
Jest moc
" Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." H. Jackson Brown Jr.
Dzisiaj, niedziela, 3 lutego będę w nad Chechłem po 15.00. Może ktoś nie ma pomysłu na popołudnie?
>Nec temere, nec timide. Bez zuchwałości, ale i bez lęku.<
Dobrze sobie radzą, po sezonie na morsowanie Wiosna
Zimą się zobaczy co z wirusem
Zimą się zobaczy co z wirusem
" Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." H. Jackson Brown Jr.
Temat by może warto odświeżyć, bo czasami na forum ktoś nieśmiało wspomni a ... potem cisza. Morsowanie staje się coraz bardziej popularne a w miejscach opanowanych przez morsy tłok praktycznie przez cały tydzień. Na fb mnóstwo grup umawiających się na wspólne imprezy.
Dzisiaj byłem w Chechle, gdzie można skorzystać z sauny i z niej bezpośrednio wskoczyć do wody a potem wrócić się ogrzać. Sauna jest czynna w środy od 16.00 do 19.00 czy 20.00. Poza tym często bywa rezerwowana i zwykle bywa zajęta, tak było dzisiaj około 12.00 gdy przyjechałem. Czyli gdyby było 8 chętnych to można nawet klubowy wypad zrobić z rezerwacją.
Gdyby ktoś chciał rozpocząć przygodę i potrzebował towarzystwa to czekam na kontakt.
https://photos.app.goo.gl/xvcgWF6rYmefKsxm7
Dzisiaj byłem w Chechle, gdzie można skorzystać z sauny i z niej bezpośrednio wskoczyć do wody a potem wrócić się ogrzać. Sauna jest czynna w środy od 16.00 do 19.00 czy 20.00. Poza tym często bywa rezerwowana i zwykle bywa zajęta, tak było dzisiaj około 12.00 gdy przyjechałem. Czyli gdyby było 8 chętnych to można nawet klubowy wypad zrobić z rezerwacją.
Gdyby ktoś chciał rozpocząć przygodę i potrzebował towarzystwa to czekam na kontakt.
https://photos.app.goo.gl/xvcgWF6rYmefKsxm7
Chciałabym i boję się
Z przewagą chciałabym.
Problem jest w odległości, ale bywam teraz w Katowicach co jakiś czas więc się odezwę. Jakbyście akurat planowali i by się dało - dołączę