Morsy
Moderatorzy: Dziadek;), Moderatorzy
Morsy
Przybywa w gronie GS fanów rozgrzewających kąpieli. (Jak wiadomo nic tak nie rozgrzewa jak kąpiel w przeręblu).
O walorach zdrowotnych takich zabiegów napisano już bardzo wiele, nie będę się powtarzał. Rzecz dzisiaj bardzo popularna, gdziekolwiek jest jakikolwiek stawik, tam pojawia się grupa morsów. Do Częstochowy zapraszał nie będę, trochę daleko, ale myślę o jakimś spotkaniu na Śląsku, może nawet w taki sposób, że do południa krótki górski spacerek w Beskidach, po południu morsowanko.Czy znajdzie się więcej chętnych?
O walorach zdrowotnych takich zabiegów napisano już bardzo wiele, nie będę się powtarzał. Rzecz dzisiaj bardzo popularna, gdziekolwiek jest jakikolwiek stawik, tam pojawia się grupa morsów. Do Częstochowy zapraszał nie będę, trochę daleko, ale myślę o jakimś spotkaniu na Śląsku, może nawet w taki sposób, że do południa krótki górski spacerek w Beskidach, po południu morsowanko.Czy znajdzie się więcej chętnych?
Re: Morsy
No ba, zawsze i wszędzie :-))))))))
Jeśli tylko czas pozwoli
❄❄❄ ❄❄
❄❄❄ ❄❄
" Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." H. Jackson Brown Jr.
Trawestując mistrza... Jak pogoda będzie odpowiednia.... tak między plus 20 a 24 stopnie
>Nec temere, nec timide. Bez zuchwałości, ale i bez lęku.<
>Pielęgnujcie przypadkową życzliwość i piękne czyny pozbawione sensu.<
>Kobiety nie zmienisz-możesz zmienić kobietę ale to nic nie zmieni <
Zbieram się w sobie na to szaleństwo... ale nie wiem, czy podołam
Wierzymy w Ciebie!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://picasaweb.google.com/adamkostur
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś.
Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj.
http://picasaweb.google.com/adamkostur
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś.
Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj.
Oczywiście że tak miałem w życiu kilka różnych dziwacznych epizodów niektórych wolałbym nie powtarzać np morsowania no chyba że ktoś mi powie że nie dam rady
Zwróćcie uwagę na ten wyraz rozkoszy na twarzy
tak że ten ....Jolu ODWAGI
To już mamy jasność, że Darek rady nie da. Już to ustaliliśmy. Nie poruszjmy więcej tego tematu.
Ja nie dam rady ja nie dam rady !!! gdzie i kiedy!!!
W ten weekend będę morsował w Częstochowie. Ale w środę mogę zaproponować Chechło w Tarnowskich Górach. Prężnie działająca sekcja morsów, nawet pod lodem pływają, ale co najważniejsze: w środę mają saunę!! W następny weekend dam zaproszenie, ale jeszcze nie wiem gdzie.
Na prośbę Marcina podpinam oto to coś takiego
Dziękuję
" Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." H. Jackson Brown Jr.