Ile zajmuje wam wejście na Babią Górę??

Porozmawiasz tu o szlakach, trudnościach na nich, znajdziesz propozycje wycieczek dla początkujących i zaawansowanych. Przeczytasz także informacje dotyczące schronisk, parków narodowych i krajobrazowych znajdujących się na terenie Beskidów i Pienin. Podyskutujesz na temat Beskidu Żywieckiego, Śląskiego, Sądeckiego, Niskiego, Makowskiego, Wyspowego oraz Pienin i Gorców.

Moderator: Moderatorzy

aknoimak

Post autor: aknoimak » 17 sierpnia 2008, 20:52

Ja odkąd mam aparat fotograficzny nie idę do góry z jakąś zawrotną szybkością. Muszę wiele rzeczy zachować na fotografii :jak wygląda ta droga a jak inna, jak strome jest podejście, sfotografować kolejne górki przed właściwym szczytem, tak abym mógł wszystko opowiedzieć i pokazać osobie która nigdy nie była w tym miejscu. Najbardziej zależy mi aby oddać na zdjęciu nachylenie drogi jej stromość przepaścistość itp. Poza tym jak za szybko idę to tętno mi wali i czuję jak aparat pulsuje ze mną :) , a nie chcę mieć poruszonych zdjęć. Wiem rozwiązaniem jest statyw - ale nie mam dobrego a poza tym nie zawsze chce mi się brać ten złom w góry. Ostatnio wziąłem go w Tatry i tak nie korzystałem z niego (czas był bardzo ważnym czynnikiem bo byłem z dzieckiem i żoną a sam nigdy nie byłem w górach po prostu nie mam dużego doświaczenia).
Anonymous

Post autor: Anonymous » 24 sierpnia 2008, 15:04

Z Kowiarek szedłem 4 godziny - niosłem beczkę żywca 30 litrów + własny ekwipunek dodatkowe ok 4 do 5 kg - to była moja kolejka - więc jak na razie to moje największe osiągnięcie.
Anonymous

Post autor: Anonymous » 24 sierpnia 2008, 21:19

Ice-Breaker to żeście na szczycie pijatykę urządzali?
Anonymous

Post autor: Anonymous » 24 sierpnia 2008, 22:38

Ice-Breaker pisze:Z Kowiarek szedłem 4 godziny - niosłem beczkę żywca 30 litrów
Wow dobry patent,muszę go wypróbować.
A pewnie gdy schodziłeś beka już była pusta :tan:
Mirek

ile

Post autor: Mirek » 24 sierpnia 2008, 22:47

Dytwa pisze:
Ice-Breaker pisze:Z Kowiarek szedłem 4 godziny - niosłem beczkę żywca 30 litrów
Wow dobry patent,muszę go wypróbować.
A pewnie gdy schodziłeś beka już była pusta :tan:
Ato w celu odchudzenia?
Anonymous

Post autor: Anonymous » 25 sierpnia 2008, 8:52

Mirek pisze:Ato w celu odchudzenia?
:lol: :lol: :lol:
Anonymous

Post autor: Anonymous » 25 sierpnia 2008, 12:23

mirek pisze:Ato w celu odchudzenia?
Motyla noga, jak już ICE musi się odchudzać to ja powinienem wpaść w lekkie kompleksy...
Anonymous

Post autor: Anonymous » 25 sierpnia 2008, 14:48

mirek pisze:Ato w celu odchudzenia?
heheheh dobre. Czasami Robimy sobie imprezki - raz pada na Babią raz na Pilsko. A smak z tej beczki na górze jest - Zajefajny - szczególnie że przodowy ma 2 więcej :D
beskidmthd
Turysta
Turysta

Re: Ile zajmuje wam wejście na Babią Górę??

Post autor: beskidmthd » 18 września 2024, 0:04

https://kierunek-beskidy.pl/babia-gora tu są wszystkie szlaki opisane bardziej szczegółowo
ODPOWIEDZ