Wigilia klubowa 12-14.12.2025 r.
Moderatorzy: adamek, Grochu, Moderatorzy
-
adrians_osw
- Członek Klubu

Re: Wigilia klubowa 12-14.12.2025 r.
To rozumiem, że da się zaparkować na polanie pod Skalanką 
--->>>flickr<<<---
Melduję, że śniegu brak. Dojazd na Beskidek bez problemu. Ci co mają chęci mogą podjechać nawet pod samą chatę. Rozgrzewamy atmosferę. Do zobaczenia jutro.
Szczęśliwie dojechaliśmy do domu. Dziękujemy za spotkanie. Jak zawsze się udało, wszystko dzięki Wam. To był niesamowity weekend pełen wyjątkowych smaków, uścisków, rozmów, dobrej energii, śmiechu i tego co najważniejsze czyli wspólnie spędzonego czasu. Dziękuję Wam za te chwile, niezapomniane. Kolejny rok wigilia odbyła się w moim drugim domu, czułam się zaszczycona móc spotkać się tam z Wami. Wielkie podziękowania dla Mikołaja, który ze swoim poczuciem humoru i hojnością zechciał nas odwiedzić, Zosi i Witkowi dziękuję za śpiewy, tańce i wierszyki, w końcu jakieś dzieci rozjaśniły nasze spotkanie, trochę tego brakowało. Pati i Krzysiek dziękuję za przybycie, wiem , że taki wyjazd to prawie jak wyprawa, dzięki Wam cała sala wyglądała pięknie, dziękuję za jej udekorowanie. Ekipie z Poznania dziękuję za pomoc z wniesieniem bagaży, wiem, lekko nie było, dodatkowo Szymonowi dziękuję za dyżur przy zlewozmywaku. Gosia c, wigilia bez ciebie byłaby nudna, dziękuję za pomoc w kuchni, zmywanie i pogaduchy podczas pracy. Grochu dziękuję, że jesteś, bez twojego wsparcia z noclegiem moglibyśmy mieć problem, jak zawsze stanąłeś na wysokości zadania. Adrian dziękuję za paszteciki, wiesz jak dogodzić podniebieniu. Limonka i Seba dziękuję za makowiec z metra, kubki smakowe oszalały. Adamek Twoje krokiety jak zawsze wyjątkowe, dziękuję, Joanka dziękuję za pomoc w kuchni i zmienianie Gosi, bez ciebie zapuściła by tam korzenie. Antoni, Tobie dziękuję, że jesteś i za pomoc w rozkładaniu posiłków, organizacji i dekoracji sali. Jak widać to wszystko stało się dzięki Wam, ja tylko podałam termin. Bez Was nic, z Wami wszystko. Dziękuję.
Było naprawdę fajowo , niemniej największe słowa uznania należą się Ani. Wkład pracy jaki włożyłaś w tą imprezę zadziwia. Organizacja perfekt. Godziny stania przy garach z doskonałym efektem. Jesteś WIELKA. Serdeczne podziękowania za to wszystko. I za uśmiech , optymizm , świetną atmosferę . To wszystko Twoja zasługa.
Oczywiście wszystkim współuczestnikom dziękujemy za świetne towarzystwo ( dla którego niejeden cygan dałby się powiesić
).
Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia

Tak a'propos : gdybyś tak podała przepis na tego łososia w pomarańczach i imbirze , i tartę z pieczarkami ...
Oczywiście wszystkim współuczestnikom dziękujemy za świetne towarzystwo ( dla którego niejeden cygan dałby się powiesić
Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia
Tak a'propos : gdybyś tak podała przepis na tego łososia w pomarańczach i imbirze , i tartę z pieczarkami ...
" Na życiu trzeba się znać..." Feliks Raptus
@ania. jak zwykle z wrodzoną skromnością. Jak się czyta jej opis to człowiek ma wrażenie, że jej w ogóle tam nie było
ale my wiemy swoje. Zatem wielki szacun, że wciąż Ci się chce
No i dla wszystkich co przybyli, żeby podtrzymywać tą piękną tradycję. A ja dodatkowo wszystkim zaangażowanym w końcowe sprzątanie. No i....byle do wiosny
No i dla wszystkich co przybyli, żeby podtrzymywać tą piękną tradycję. A ja dodatkowo wszystkim zaangażowanym w końcowe sprzątanie. No i....byle do wiosny
Nieważne: gdzie. Ważne: z kim 
"Lepiej się w życiu wygłupiać niż wymądrzać" ( ktoś tam )
"Ludzie są coraz lepsi - w udawaniu coraz lepszych" ( też ktoś tam )
"Lepiej się w życiu wygłupiać niż wymądrzać" ( ktoś tam )
"Ludzie są coraz lepsi - w udawaniu coraz lepszych" ( też ktoś tam )
Aniu, jesteś wspaniała, to wszystko dzięki Tobie - dziękujemy po stokroć
Ogromnie miło było się z Wami ponownie spotkać, dziękujemy też Mikołajowi za prezenty.
Oby ta nasza tradycja trwała jak najdłużej
Przesyłam link do zdjęć z Wigilii, jak ktoś ma ochotę sobie pobrać, to proszę bardzo, docelowo mniej zostawię w albumie.
https://photos.app.goo.gl/TmvEpJ7SYQHDB3Ru9
Ogromnie miło było się z Wami ponownie spotkać, dziękujemy też Mikołajowi za prezenty.
Oby ta nasza tradycja trwała jak najdłużej
Przesyłam link do zdjęć z Wigilii, jak ktoś ma ochotę sobie pobrać, to proszę bardzo, docelowo mniej zostawię w albumie.
https://photos.app.goo.gl/TmvEpJ7SYQHDB3Ru9
Piękne zdjęcia Olu, dziękuję za pełnienie funkcji naczelnego fotografa.
Do kącika kulinarnego wrzucę przepisy na łososia i tartę.
Do kącika kulinarnego wrzucę przepisy na łososia i tartę.
Aniu, pięknie dziękuję, że zorganizowałaś tak wspaniałą wigilię klubową. Widać, że atmosfera zresztą jak zawsze była wspaniała. Pozdrawiamy wszystkich uczestników i mam nadzieję do zobaczenia za rok.

Po zliczeniu wszystkich wydatków informuję, że zostało niewiele, zaledwie 22,90 zł. Jak zwykle pozostałość przekażę Piotrkowi na opłaty za serwer.