Spotkanie Sudeckie w 2025 roku
Moderatorzy: adamek, Grochu, Moderatorzy
Re: Spotkanie Sudeckie w 2025 roku
Po dość intensywnych poszukiwaniach miejsca na bazę noclegową na majowe spotkanie, wreszcie udało nam się je znaleźć i zarezerwować. Maj to czas komunii, wiele ośrodków odmówiło nam z tego powodu lub ceny noclegów były zbyt wygórowane.
Ośrodek „U Jana”, Rudki – Nowa Słupia. Cena wynegocjowana, za dwa noclegi, dwie obiadokolacje i dwa śniadania to 330 PLN.
Dostaliśmy dwa tygodnie na wpłatę zaliczki, a do 18 kwietnia mamy podać ostateczną ilość osób do zakwaterowania i przelać resztę sumy. Do zapisanych przesyłam dane do przelewu.
Resztę informacji co do spotkania majowego podam w późniejszym terminie.
Ośrodek „U Jana”, Rudki – Nowa Słupia. Cena wynegocjowana, za dwa noclegi, dwie obiadokolacje i dwa śniadania to 330 PLN.
Dostaliśmy dwa tygodnie na wpłatę zaliczki, a do 18 kwietnia mamy podać ostateczną ilość osób do zakwaterowania i przelać resztę sumy. Do zapisanych przesyłam dane do przelewu.
Resztę informacji co do spotkania majowego podam w późniejszym terminie.
Kurcze tak nas blisko, tydzień wcześniej komunia, tydzień później wesele
może coś uda się wykombinować by choć na 1 dzień podjechać
"Cisza, wszędzie cisza. Jeszcze chwilę temu rozmawialiśmy ze sobą, żartowali. A teraz słyszą już tylko głuchy dźwięk kamieniającego śniegu, pod którym leżą. I czekają na pomoc. "
No to na spotkanie sudeckie przywieziecie tort komunijny, a w prezencie ślubnym zawieziecie nasze wspólne zdjęcie ładnie oprawione.
chwilo ... trwaj!!!!!
https://photos.google.com/albums
https://photos.google.com/albums
Zapraszamy, miło będzie Was zobaczyć. Tadziu bardzo dobry pomysł
.
Z dużym żalem Piotruś, ale niestety musimy zrezygnować.
Okazało się, że ja mam w tym czasie spotkanie klasowe z liceum plastycznego na 20 lecie matury, a Michał dodatkowo ma 24 maja służbę.
Okazało się, że ja mam w tym czasie spotkanie klasowe z liceum plastycznego na 20 lecie matury, a Michał dodatkowo ma 24 maja służbę.
"Każde marzenie dane jest nam wraz z mocą potrzebną do jego spełnienia."
Bardzo nam smutno z tego powodu. Może następnym razem przyjedziecie. Pozdrawiamy serdecznie.
Jeszcze się łudziłam, że coś się (jakimś wiosennym cudem) zmieni ..., ale niestety
każą mi przyjść w niedzielę do państwowej pracy. Taka jestem - mówią mi - niezastąpiona i potrzebna.
tiaaa. I akurat w ten sudecko-świętokrzyski weekend.
Także niestety ale muszę się wykreślić z tego spotkania.
Bardzo smutno.
Ja noi Tomek G. takoż.

Także niestety ale muszę się wykreślić z tego spotkania.
Bardzo smutno.
Ja noi Tomek G. takoż.
Jeśli można się jeszcze zapisać, to chętnie dołączę
Oczywiście Dorota możesz do nas dołączyć. Na PW prześle nr konta.
Uprzejmie proszę o dokończenie wpłat bo zbliża się termin wpłaty całości i potwierdzenie naszego pobytu w ośrodku.
Przepraszam że tak późno, ale czy mnie też możesz dopisać na listę? Konpletnie zapomniałam o zjeździe
Mam do Was pytanie związane z transportem na spotkanie. Czy ktoś z Was będzie może jechał w piątek popołudniu i miałby jedno miejsce w samochodzie? Byłabym wdzięczna, gdybym mogła się z kimś zabrać z Katowic, ewentualnie Krakowa 
Live and let live
Olga, zapraszamy. Na PW nr konta.
Ja. Z Katowic. Ale raczej późnym popołudniem. Numeru telefonu nie zmieniłem

Nieważne: gdzie. Ważne: z kim 
"Lepiej się w życiu wygłupiać niż wymądrzać" ( ktoś tam )
"Ludzie są coraz lepsi - w udawaniu coraz lepszych" ( też ktoś tam )
"Lepiej się w życiu wygłupiać niż wymądrzać" ( ktoś tam )
"Ludzie są coraz lepsi - w udawaniu coraz lepszych" ( też ktoś tam )