Nie wiem czy jest tak jak kilka lat temu, bo nie byłem tam kilka lat temu. I nie za bardzo wiem co masz na myśli mówiąc "podejrzani ludzie". Zasadniczo po wioskach zbiegały się wokół nas dzieci, ale w tym chyba nie ma nic podejrzanegoGreg pisze: ↑08 lutego 2024, 21:54@Dziadek;) Przecież ja słowa o froncie nie napisałem. Pytałem o to jak jest w Gruzji i chodziło mi o to czy jest tak jak było kilka lat temu (gdy tam byłem) czy jest inaczej, tj. czy nie zbiegli się tam podejrzani ludzie. Tak już mam, że jak nie wiem to zwyczajnie pytam, wybacz...
Będę na szlaku: Data i Miejsce - wpisz w miarę dokładnie :-)
Moderatorzy: adamek, Grochu, Moderatorzy
Re: Będę na szlaku: Data i Miejsce - wpisz w miarę dokładnie :-)
Nieważne: gdzie. Ważne: z kim
"Lepiej się w życiu wygłupiać niż wymądrzać" ( ktoś tam )
"Ludzie są coraz lepsi - w udawaniu coraz lepszych" ( też ktoś tam )
W sobotę na szlakach między Krawców Wierch a Rysianką.
Na drugi wiosenny długi weekend 27.05-02.06 planuję przeoranie Fatry z namiotami. Trochę Wielkiej i trochę Małej. Jak ktoś chętny dołączyć to zapraszam
Nieważne: gdzie. Ważne: z kim
W dniach 01-04.05, czyli między środą a sobotą będę na szlakach Wlk.Fatry i/lub Niżnych Tatr i/lub Chocza itd. z miejscówką w Liptovskich Revucach - Penzion Jana - części osób znanego z Zjazdu w 2018 roku.
W dniach 30.05-02.06, czyli od czwartku do niedzieli będziemy w raju, Słowackim Raju, a chwilowo właśnie zwolniły się dwa miejsca.
W dniach 20-23.06, czyli od czwartku do niedzieli będziemy na słowackich szlakach, tatrzańskich i nie tylko.
W sobotę i niedzielę będę chodził po słowackich Tatrach Zachodnich pzdr i do zobaczenia na szlaku Rebel
"Niekiedy wilkiem się nazywał , lecz wilkiem nie był, gdy wszyscy raźnie śpiewali - wolał zawyć ... "
W dniach 03-07.07, czyli od środy do niedzieli będę na słowackich szlakach, Niżno i Zachodnio tatrzańskich.
- los kwiatkos
- Turysta
Jutro idę z Żabnicy na Boraczą potem Lipowską i Rysiankę. Start z Żabnicy Skałka koło 8.30
Między 23 a 26 Lipiec będę w okolicy Mędralowej i na Babiej Górze.Załatwiam nocleg (bo wszystko zależy czy będą miejsca i od pogody) w Chacie na Straconej Polanie,więc gdyby ktoś w okolicy był to zapraszam na małe co nieco.
..To wódka? ? słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) ? Na litość boską, królowo ? zachrypiał ? czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.?
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata
W dniach 20-24.07, czyli od soboty do czwartku będę na słowackich szlakach w Niżnych, Zachodnich i Wysokich Tatrach.
dniach 22-25.08, czyli od czwartku do niedzieli będziemy na słowackich szlakach - tatrzańskich. W czwartek Sławkowski, w piątek Rysy.
Powtórka z rozrywki, ponieważ ostatni atak na Diablaka nie powiódł się odbędzie się ponownie w piątek 23 VIII .W czwartek nocuję tam gdzie ostatnio i będę miał chatkę na wyłączność.
..To wódka? ? słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) ? Na litość boską, królowo ? zachrypiał ? czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.?
W sobotę 24.08 Granaty, w niedzielę 25.08 Świnica.
W dniach 05-06.09, czyli od czwartku do piątku będziemy na słowackich szlakach - tatrzańskich. W czwartek Rysy, w piątek Bystra.