Witamy w klubie GÓRY-SZLAKI i baw się dobrze!!!
PRZEDSTAW SIĘ - napisz kilka słów o sobie...
Moderatorzy: HalinkaŚ, Moderatorzy
Witaj Antku!
No Zawojanin jak sie patrzy - ja miałem szczęście jeździć do Zawoi (Podryżowane) od 1992 roku na wakacje -ze BG to moj konik to juz widać ale ze Zawojanom przepięknej miejscowośći zazdroszcze to już inna sprawa. O tym bardziej Ryzowana - toż to przy czarnym szlaku na MS - z jednej strony Bg w dali za dolina Jalowiec w dole cała górna Zawoja - no masz chłopie szczęście!!!!!
No Zawojanin jak sie patrzy - ja miałem szczęście jeździć do Zawoi (Podryżowane) od 1992 roku na wakacje -ze BG to moj konik to juz widać ale ze Zawojanom przepięknej miejscowośći zazdroszcze to już inna sprawa. O tym bardziej Ryzowana - toż to przy czarnym szlaku na MS - z jednej strony Bg w dali za dolina Jalowiec w dole cała górna Zawoja - no masz chłopie szczęście!!!!!
Dzięki za godne powitanie i od razu małe sprostowanie .Otóż pod Babią spędzałem lata dziecinne i lata młodości a od kilku dziesięcioleci mieszkam na Dolnym Śląsku i do Zawoi zaglądam podczas urlopów. Mimo to czuję się Babiogórcem (odrębna grupa etnograficzna) z racji urodzenia i pochodzenia
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Czesc
Na formum "Klubowym" poproszono mnie o przedstawienie, nieniejszym to robię.
Otóż, mam na imię Marcin, mam 26 lat, od 2 lat pracuję w firmie informatycznej. To jesli chodzi o sprawy prywatne
Bardzo lubię chodzić po gorach, do tej pory w dużej mierze zwiedziłem beskidy i tatry, niestety mam ogromne zaległości jeśli chodzi o sudety. Moją pasją jest ornitologia, jeden z moich najfajnieszych momentów w zyciu to zobaczenie na żywo orła przedniego
Niestety ciężko mi kogoś z mojego otoczenia zarazić moimi zainteresowania, dlatego cieszę się że mogę zapisać się do waszego klubu z nadzieją że spotkam wśród was wielu ciekawych ludzi.
Na formum "Klubowym" poproszono mnie o przedstawienie, nieniejszym to robię.
Otóż, mam na imię Marcin, mam 26 lat, od 2 lat pracuję w firmie informatycznej. To jesli chodzi o sprawy prywatne

Bardzo lubię chodzić po gorach, do tej pory w dużej mierze zwiedziłem beskidy i tatry, niestety mam ogromne zaległości jeśli chodzi o sudety. Moją pasją jest ornitologia, jeden z moich najfajnieszych momentów w zyciu to zobaczenie na żywo orła przedniego

Czy Ty przypadkiem nie znasz się z Pawlemk???mała_niedźwiedzica pisze:hey,mam na mię Urszula,co z łaciny oznacza małą niedźwiedzicę;) studiuję w Krakowie leśnictwo,poznaję tajemnice beskidzkiej przyrody.
wybieram się w pon do Zawoji załatwić sobie praktyki wakacyjne w parku i chcę jeszcze zrobić małą trasę przez Markowe na Babią,powrót przez Sokolice i Krowiarki. nie wiecie może o której jeździ pks z przeł do Zawoji?? chodzi mi o to kiedy muszę zejść żeby zdążyć na pks z zawoji widły o 18:46;]
Majka
Witam wszystkich serdecznie.
Jestem z Wrocławia, tu obecnie mieszkam i studiuję. Uwielbiam wszelkie podróże nieważne gdzie nawet, bo kocham być w drodze.
Góry mnie pociągają! Podobnie jak Was wszystkich.
Ale nie znam wogóle Tatr, Bieszczad i wogóle tych okolic, bo specjalnie odkładałam taki wyjazd "na później", by mieć w zanadrzu miejsce w Polsce, gdzie mnie jeszcze nie było.
Chyba nadszedł na to czas. 
Interesuje się przyrodą, bardzo szeroko rozumianą. Studiuję przyrodniczy kierunek.
Ostatnio zaraziłam się ptakami... I fotografowaniem, choć postępy mam kiepskie.
Na razie. 
Sądzę, że na Waszym forum mam szansę poznać ciekawych ludzi, od których się czegoś nauczę. Z tego co czytam, to jest to nawet pewne.
Na forum trafiłam dziś przypadkiem, ale jest to mój szczęśliwy dzień i myślę, że i to zdarzenie będę oceniała jako zrządzenie losu.
Pozdrawiam wszystkich cieplutko!
Majka
Jestem z Wrocławia, tu obecnie mieszkam i studiuję. Uwielbiam wszelkie podróże nieważne gdzie nawet, bo kocham być w drodze.
Góry mnie pociągają! Podobnie jak Was wszystkich.
Interesuje się przyrodą, bardzo szeroko rozumianą. Studiuję przyrodniczy kierunek.

Sądzę, że na Waszym forum mam szansę poznać ciekawych ludzi, od których się czegoś nauczę. Z tego co czytam, to jest to nawet pewne.
Na forum trafiłam dziś przypadkiem, ale jest to mój szczęśliwy dzień i myślę, że i to zdarzenie będę oceniała jako zrządzenie losu.
Pozdrawiam wszystkich cieplutko!
Majka