PRZEDSTAW SIĘ - napisz kilka słów o sobie...
Moderatorzy: HalinkaŚ, Moderatorzy
Re: PRZEDSTAW SIĘ - napisz kilka słów o sobie...
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Trafiłam tutaj ponieważ łączy nas pasja. Pasja do gór i ludzi...Ale tego nie trzeba Wam tłumaczyć. Jestem takim włóczykijem z wyboru i do tej pory przeważnie wędrowałam samotnie. Myślę ,że najwyższa pora to zmienić Cieszę się,że poznam osoby,dla których góry są równie ważne, jak dla mnie a szacunek do przyrody nie jest czymś obcym
Witam w naszym gronie i do zobaczenia na szlaku.
Ofszm, ja kojarzę Cześć Olga!
Oooo i jesteś Dorota - Dorita!! Juhuuu!!Dorita pisze: ↑19 lipca 2024, 20:36Witam wszystkich bardzo serdecznie. Trafiłam tutaj ponieważ łączy nas pasja. Pasja do gór i ludzi...Ale tego nie trzeba Wam tłumaczyć. Jestem takim włóczykijem z wyboru i do tej pory przeważnie wędrowałam samotnie. Myślę ,że najwyższa pora to zmienić Cieszę się,że poznam osoby,dla których góry są równie ważne, jak dla mnie a szacunek do przyrody nie jest czymś obcym
Naprawdę fajnie! Witaj, witaj.
Jestem tu dzięki Tobie i naszej pasji bardzo się cieszę
Witam wszystkich serdecznie Miałam przyjemność kilkakrotnie spotkać się z Wami (a napewno z częścią) na wspólnych wypadach górskich. Planuję kolejne, więc pora w końcu się przedstawić
Jola z Łodzi
Jola z Łodzi
Witaj w naszym gronie
Cześć wszystkim,
jestem nowy na forum mam nadzieję, że znajdę tu ciekawe pomysły na wyjazdy w góry i będę mógł podzielić się swoim doświadczeniem.
jestem nowy na forum mam nadzieję, że znajdę tu ciekawe pomysły na wyjazdy w góry i będę mógł podzielić się swoim doświadczeniem.
Zapraszam na moją stronę Kurs wspinaczki skalnej PZA w Sokolikach
wampierz witam w naszym gronie i do zobaczenia na szlaku.